Tarieven

Bij Hors Catégorie Bikefitting bieden wij 3 verschillende bikefit categorieën aan. Hieronder kunt u een kijkje nemen in de inhoud van de verschillende bikefit categorieën, en kan u na gaan welke bikefit het beste aansluit bij uw doelen en verwachtingen.

De Buitencatégorie Bikefit

Tijdsduur: 4,5 uur

Anamnese
Lichamelijk onderzoek
– Fysiotherapeutisch onderzoek
– Kinesiologisch onderzoek
Bepalen positie schoenplaatjes
– Horizontale (X) en verticale (Y) plaatsing
– Rotatie
*Aanmeten zolen
Bepalen bikefit
– Zadel hoogte
– Zadel stand
– (Crank lengte & Q-factor)
– Stuur hoogte
– Stuur lengte
– Stuur breedte
**Bepalen voetactivatie
– Wedging
– Shimming
Afstellen fiets
Opstellen Bikefit rapport
Opstellen oefenschema + adviezen
*Zolen zijn niet bij de prijs inbegrepen
** Materialen voor voetactivatie zijn niet bij de prijs inbegrepen

Prijs €200

De 1e Catégorie Bikefit

Tijdsduur: 3 uur

Bepalen positie schoenplaatjes
– Horizontale (X) en verticale (Y) plaatsing
– Rotatie
*Aanmeten zolen
Bepalen bikefit
– Zadel hoogte
– Zadel stand
– (Crank lengte & Q-factor)
– Stuur hoogte
– Stuur lengte
– Stuur breedte
**Bepalen voetactivatie
– Wedging
– Shimming
Afstellen fiets
Opstellen Bikefit rapport
*Zolen zijn niet bij de prijs inbegrepen
** Materialen voor voetactivatie zijn niet bij de prijs inbegrepen

Prijs: €150

De 2e Catégorie Schoenplaatjes fit

Tijdsduur: 30 min

*Bepalen positie schoenplaatjes
Horizontale (X) en verticale (Y) plaatsing
– Rotatie
* Materialen voor voetactivatie zijn niet bij de prijs inbegrepen

Prijs: €20

Extra service en garantie van Hors Catégorie Bikefitting

Hors Catégorie bikefitting biedt bij elk type bikefit die hierboven is benoemd een extra service en garantie. U kunt namelijk langkomen voor een gratis follow-up afspraak binnen het jaar na aanschaf van de bikefit. Daar boven op biedt Hors Catégorie Bikefitting u een 90-dagen niet goed geld terug garantie. Maar wat houdt dit precies in? U kunt na uw bikefit nogmaals gratis langskomen voor een check-up van u bikefit, het kan namelijk zijn dat er nog onderdelen van uw bikefit veranderen, doordat u op een bepaalde manier bent geadapteerd aan uw nieuwe positie of omdat u sterker en flexibeler bent geworden door het doen van specifieke oefeningen. In de check-up afspraak lopen we uw positie nog eens na en doen we waar nodig aanpassingen aan uw fiets om uw positie verder te optimaliseren.

Voor de 90-dagen niet goed geld terug garantie geldt: Bent u niet tevreden over de service die ik geleverd heb, en zijn uw klachten niet verbeterd (zelf niet na de follow-up afspraak), dan komt u in aanmerking voor een vergoeding van de aanschafwaarde van de bikefit (Eventueel aangeschafte gebruikte producten worden niet vergoed). Met de niet goed geld terug garantie probeer ik u te verzekeren dat de bikefit service bij Hors Catégorie Bikefitting altijd van de hoogst mogelijke kwaliteit zal zijn.

Wat neemt u mee naar de Bikefit?

Voor de bikefit neemt u natuurlijk uw eigen fiets mee. Ik zou graag zien dat u de fiets goed heeft schoon gemaakt en nagekeken. Het is namelijk beter om te werken aan een schone fiets. Het nakijken van u fiets is ook erg belangrijk, zorg er voor dat alle schroeven en bouten los te draaien zijn en dat de zadelpen te verstellen is. Aan kapotte onderdelen of onderdelen die compleet vast zitten door achterstallig onderhoud kunnen we tijdens de bikefit niet aan werken.

Ook neemt u voor de bikefit uw wielren/mtb schoenen mee. Check de schoenplaatjes ook op overtollige slijtage (en neem eventueel nieuwe schoenplaatjes mee) kijk ook of de schroeven van de schoenplaatjes nog los gedraaid kunnen worden. Over het algemeen heb ik een kleine voorraad aan gele shimano spd-sl schoenplaatjes die u kunt aanschaffen, als blijkt dat uw schoenplaatjes te erg zijn versleten en u geen nieuwe heeft mee genomen.

Verder neemt u een setje goed passende wielerkledij mee, waarin ik u duidelijk kan zien bewegen om de kwaliteit van bewegen te kunnen observeren tijdens de bikefit.

Hieronder is nog een lijst van spullen die handig zijn om mee nemen naar de bikefit:

  • Eten en drinken
  • Handdoek
  • Zadels, stuurpennen en sturen die u eventueel nog thuis heeft liggen. Mogelijk kunnen we deze onderdelen nog gebruiken.

Wilt u meer informatie over bikefitting en de verschillende tarieven of twijfelt u welke catégorie bikefit het beste bij uw doelen en verwachtingen past, neem dan contact op met Hors Catégorie Bikefitting.